espa
img

Ένας χώρος εστίασης στην κεντρική πλατεία του Παλιουριού, στην Χαλκιδική. Έχοντας ως βασικό δεδομένο την τοποθεσία του καταστήματος οι βασικές συνθετικές αρχές στοχεύουν στη δημιουργία ενός σημείου – τόπου με άμεση αναφορά προς την πλατεία. Οι υφές, τα σχήματα και τα χρώματα προσδίδουν μία γήινη και ζεστή ατμόσφαιρα εναρμονίζοντας τον χώρο στο φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Οι επί μέρους λεπτομέρειες, όπως τα υφάσματα, τα έπιπλα και τα φωτιστικά τα οποία επιλέχθηκαν σε σκούρα χρώματα είναι τα στοιχεία που δίνουν έναν πιο αυστηρό τόνο.

Area
100 sqm

Location
Παλιούρι, Χαλκιδική

Design Team
Καλαφάτη Χρυσάνθη
Συνεργασία με την αρχιτέκτονα Αρζόγλου Βικτώρια

Construction
Akra investments

Custom fabrication and construction
Arzoglou furniture

Photographer
Μαλγάραλης Κωνσταντίνος